5 essentiële elementen voor Antifouling

Wegens jouw kan beginnen betreffende dit aanbrengen dien je kijken naar eerder geverfde oppervlakken. Inspecteer ofwel daar sprake kan zijn over beschadiging of onthechting aangaande de antifouling. Kijk ook juist ofwel een antifouling overal wel goed gehecht kan zijn.

Een efficiã«nt werkende koper- en biocide houdende high performance antifouling met een nieuwste koper release technologieen een optimale...

Wil je dit liever aanbesteden vervolgens kan je rekenen op een uurtarief over circa €60,-. Vaak kan zijn dit in combinatie betreffende dit aanbrengen met een nieuwe laag antifouling.

Als er barsten in de gelcoat opkomen, zuigen de onderliggende polyesterlagen het water op. Met een osmose behandeling kan dit worden verholpen. Een osmose behandeling kan een zeer ingrijpende en prijzige klus zijn. Dit kan zijn dus wijselijk dit schip juist te verzorgen, dit onderwaterschip veelvuldig te voorzien van andere antifouling en een romp veelvuldig proper te vervaardigen en eventueel te poetsen en voorzien van een goeie laag speciale wax.

Verspreid altijd een passende laagdikte aan. Ter hoogte van een waterlijn en de boeg mag dit wat dikker zijn daar daar het mineraalwater meer kracht uitvoert.

 International Interspeed Genoeg is ons harde antifouling die protectie biedt in al die soorten water. Tevens kan die antifouling worden aangebracht op al die oppervlakken (ook aluminium). Deze harde antifouling mag je aanbrengen op jouw motor- ofwel zeilboot, en heeft ons schrobbaar oppervlak.

Hempel’s Mille Xtra is een juist presterende zelfslijpende antifouling welke ons uitstekende bescherming biedt wegens dit hele seizoen. Een...

Indien een schip altijd met een bakboordzijde tot het zonlicht ligt afgemeerd in de haven gaat een aangroei betreffende bakboord en stuurboord verschillen. Vooral regelrecht bij de waterlijn kan een duidelijk verschil voorstelling. Heel wat valt hier niet met te doen, u kan hoogstens dit schip om en teneinde betreffende de punt ofwel met de achterzijde in een box leggen en zo meteen en dan betreffende ons borstel ofwel luiwagen een aangroei verwijderen.

Wilt u graag het wij u een goede vakman aanraden bij u in een nabijheid? U kan het altijd een e-email sturen. Ga tot de contactpagina en stel de belangstelling.

7 Zit er weet verf met koper of zink op jouw boot? Borstel een aangroei ook niet weg wanneer de boot in dit mineraalwater ligt. Jouw haalt ook een laagje verf weg, zodat er extra heel wat koper of zink in het mineraalwater komt.

In onderstaand filmpje vertelt de productspecialist alles wat jouw moet begrijpen aan antifouling. Drie vragen ogen centraal: wat kan zijn antifouling? Als antifouling gebruiken? En op welke manier antifouling aanbrengen? 

Mag op alle ondergronden incluis aluminium. Kan meteen aan de meeste typen antifouling aangebracht geraken, mits deze in more info prima fitheid zijn. Ook niet gebruiken in combinatie betreffende VC17m/PTFE- houdende antifouling.

De consequentie kan zijn het dit schip zichzelf ook niet verdere perfect via dit drinkwater mag voortbewegen en is afgeremd. Dit kan zijn ook nadelig wegens het brandstofgebruik en een levensduur over het schip.

Al die verf verwijderen is mogelijk via de boot te laten stralen, maar kunt u dan ook tevens eenvoudig zelf met een Tercoo roterende straler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *